Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Cine își mai dorește să beneficieze de avantajele implantului dentar?

Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți sănătatea dentară și de a obține beneficiile unui zâmbet complet și sănătos. Dacă încă nu ești sigur că implanturile dentare sunt potrivite pentru tine, citește mai departe pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care le oferă.

 

Implanturile dentare pot contribui la îmbunătățirea sănătății tale orale în multe feluri, inclusiv ajutând la refacerea dinților pierduți, prevenind pierderea osoasă și îmbunătățind aspectul estetic al zâmbetului tău.

implant dentar Bacău

 

Ești curios să descoperi mai multe detalii?

Nu vom zăbovi! Iată informațiile de care ai nevoie!

 

  • Ce sunt implanturile dentare?

Un implant dentar este o rădăcină dentară artificială, plasată în maxilar, pentru a susține un dinte de înlocuire sau o punte dentară. Implanturile dentare sunt sigure, confecționate din materiale biocompatibile, care fuzionează cu osul în timp, fără a exista complicații în acest sens.

 

  • Cum se realizează procedura de inserare a implanturilor dentare?

Procedura de inserare a implantului dentar se efectuează în cabinetul medicului stomatolog, sub atenta sa supraveghere. Înainte de intervenția chirurgicală se realizează un set de analize, medicul îți va analiza istoricul medical, se vor realiza radiografii, toate acestea pentru ca întregul proces să se realizeze în termeni de maximă siguranță, evitând orice fel de complicație sau neplăcere în timpul sau după realizarea tratamentului.

 

Implantul dentar este plasat într-o perioadă scurtă de timp, fără durere și fără complicații.

 

Implantologul va aplica anestezie locală în regiunea care va fi operată, urmând, mai apoi, să introducă implantul în os.

După implantare urmează o perioadă de așteptare, în care țesuturile se vindecă, iar implantul dentar se integrează treptat în osul în care a fost plasat.

 

  • Procedura de osteointegrare este utilizată pentru a asigura supraviețuirea implantului.
  • Această perioadă de timp variază în funcție de fiecare caz stomatologic în parte.
  • Dispozitivul protetic care se vor atașa, prin însurubare, la implantul dentar, se numesc bonturi protetice. Acestea sunt poziționate în urma perioadei de osteointegrare.
  • Ulterior se va finaliza operația de implantare proiectată: se va folosi o coroană dentară, o punte dentară sau o proteză mobilă, în funcție de cerințele fiecărui pacient.
  • Această alegere este esențială pentru recâștigarea zâmbetului curajos, complet și sănătos, tocmai din acest motiv este important să urmați recomandările medicului stomatolog. Acesta este persoana potrivită, care poate conduce tratamentul către succes.
implant dentar Bacău

 

  • Cine este un bun candidat pentru implanturile dentare?

Orice persoană căreia îi lipsesc unul sau mai mulți dinți și care prezintă o sănătate orală bună, cât și una generală, este un bun candidat pentru tratamentul cu implant dentar.

 

Dacă te gândești la această opțiune de tratament și consideri că poate fi soluția ideală pentru nevoile tale, important este să consulți un specialist.

 

  • Cât costă implanturile dentare?

O serie de factori pot influența prețul implantului dentar, precum: materialul din care este realizat implantul dentar și complexitatea procedurii.

 

Deși prețurile pot părea, la prima vedere, ridicate, important este să pui în balanță sănătatea orală și cât de esențială este pentru viitor și pentru evitarea complicațiilor.

 

Din cauza golurilor dentare dinții vecini pot migra, cauzând alte probleme. Tratarea din timp a afecțiunilor existente poate îndepărta evoluția oricărei complicații, tocmai de aceea este indicat ca, atunci când vorbim despre sănătate, să nu punem primordial costurile.

 

Cu implant dentar Brăila te poți bucura, fără griji de procedură și de rezultatul final al acesteia, evitând aceste temeri legate de prețuri și de posibilitatea ca medicul să nu respecte planul de tratament, deoarece, una dintre misiunile noastre este de a oferi tuturor servicii dentare pe care să și le permită. Toți avem dreptul la sănătate!

Așadar, iată beneficiile:

  • Eficiență crescută a masticației - Implanturile dentare vă permit să mestecați mai eficient alimentele, deoarece fuzionează cu osul și oferă stabilitate pentru dintele artificial.
  • Aspect îmbunătățit - Implanturile dentare arată și se simt ca proprii dinți naturali și pot fi folosite pentru a restabili un zâmbet complet.
  • Vorbire îmbunătățită - Implanturile dentare nu alunecă și nu se mișcă în gură ca protezele dentare mobile, așa că vă pot ajuta să vorbiți mai clar.
  • Durabilitate - Cu o îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura o viață întreagă!
  • Comoditate - Spre deosebire de protezele dentare mobile, implanturile dentare nu trebuie să fie îndepărtate atunci când realizați periajul.

Echipa clinicii LifeDent Implant, din Bacău, este pregătită să îți reconstruiască zâmbetul complet și sănătos!

 

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.