Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Turism dentar

Turismul dentar este o industrie la nivel mondial, iar lideri sunt țările asiatice care au vazut în aceasta nișă salvarea financiară a stomatologiei locale. În Europa, Ungaria și Polonia se practică deja turismul dentar. Odată cu intrarea în Uniunea Europeană, România a devenit o destinație interesantă pentru afaceri, călătorii și în același timp, rezolvarea problemelor dentare la prețuri mult mai mici și la o calitate similară cu a celorlalte țări europene.

 

Calitatea tratamentelor stomatologice în România este de multe ori chiar superioară celei din țările mult mai dezvoltate. În ultimii ani s-a investit intens în aparatura performantă, materiale de cea mai buna calitate precum și în cursuri de specializare. În România, în funcție de procedura, prețul majorității tratamentelor poate ajunge să fie de 4-6 ori mai scăzut decât, spre exemplu, în Marea Britanie.

 

Prin programele de turism dentar pacienții din alte țări, precum și românii stabiliți în străinătate, au posibilitatea de a vizita locurile pitorești din România, beneficiind în același timp de un set complet de soluții stomatologice la prețuri mult mai atractive decât în țările din vestul Europei.

 

Ce trebuie să faci? Nimic complicat, ne ocupam noi de tot!

 

Pe scurt, tot ce aveți de facut e să ne trimiteți prin email următoarele:

O radiografie dentară (ortopantomografie sau CT) pe baza căreia se va face consultul la distanță.

 

Ulterior noi revenim tot prin intermediul email-ului cu următoarele:

  • Stabilire plan de tratament (durata).
  • Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic.