Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Estetică dentară

Un zâmbet sănătos necesită o atenție continuă pentru a menține toate calitățile sale. El reprezintă cartea noastră de vizită.

De ce este estetica dentara atât de populară printre alegerile pacienților? Este important să înțelegi relația dintre sănătatea orală și sănătatea generală a organismului. Cercetările medicale au analizat modul în care dinții afectează starea de sănătate a organismului, dar și cum starea generală de sănătate afectează sănătatea orală.

 

De asemenea, profesioniștii domeniului stomatologic studiază modul în care aspectul zâmbetului afectează sănătatea emoțională. Dinții nu sunt doar elemente ce asigură masticația, ci sunt și o componentă critică atât a comunicării tale verbale, cât și a celei non-verbale, oglinda și cartea ta de vizită.

 

Când ai o sănătate orală bună și un bun echilibru facial, te vezi binecuvantat de sănătatea și aspectul tău. Când simți că prezinți cea mai bună versiune a ta în lume, te ingrijești și mai bine de tine, pentru că începi să înțelegi diferența și cât de mult îți sporește încrederea în tine. Când ai dinți sănătoși și frumoși, acest fapt îți permite să te exprimi lumii.

Clinica LifeDent Implant recomandă consultul stomatologic periodic, o dată la 6 luni, cu efectuarea unei igienizari dentare, nu doar pentru a putea menține sănătatea orală și pentru a putea surprinde eventualele afecțiuni dentare nou apărute, dar și pentru un zâmbet minunat.

 

O carie vizibilă, o fractură dentară, o fisură, înghesuirea dentară, pigmentarea din diverse cauze, toate acestea sunt probleme pe care echipa noastră le poate rezolva, oferindu-ți astfel încredere în zâmbetul tău.

 

Pacienții clinicii noastre beneficiază de tratamente moderne de estetică dentară:

 • Înlocuirea obturațiilor metalice cu obturații compozite
 • Fațetări directe sau indirecte
 • Coroane integral ceramice ce refac distrucții mari dentare
 • Albire dentară

 

 

estetica dentara bacau, clinica stomatologica bacau, clinica lifedent implant bacau

Înlocuirea obturațiilor metalice cu obturații fizionomice, compozite

 

Tipuri de restaurări dentare a dinților afectați de carii:

 

Obturație fizionomică, compozită

Acest tip de umplutura este rapidă, simplă și are o culoare ce se potrivește perfect cu dinții. Specialiștii noștri depun eforturi și în crearea unui aspect al obturației identic natural. Aceasta înseamnă că dintele tratat va arăta ca și cum nu ar fi plombat și va fi complet funcțional.

 

Inlay & Onlay

Dacă partea lipsă a dintelui nu poate fi înlocuită prin plombare, deoarece cantitatea existentă de dentină nu este suficientă sau cavitatea reprezintă un pericol pentru dintele vecin, atunci se recomandă restaurarea prin inlay/ onlay.

 

Material de obturare

Specialiștii clinicii noastre realizează, de regulă, obturații dentare folosind material compozit. Acesta este alcătuit din mai multe componente, pentru a se potrivi cu culoarea originală a dinților pacientului. Prin urmare, aceasta nu este o simplă obturație albă, ci un amestec de materiale de obturație de diferite culori.

Nu folosim amalgam, iar medicii noștri stomatologi sugerează eliminarea și înlocuirea acestor tipuri de obturații vechi cu cele compozite.

Avantajele obturației fizionomice compozite
 

 • Este realizată cu materiale nealergice;
 • Poate fi încărcată imediat;
 • Poate avea orice nuanță de alb, pentru a se potrivi exact cu nuanța dinților;
 • Suprafața sa este rezistentă la abraziune;
 • Își schimbă culoarea odată cu dinții;
 • Se potrivește perfect cu smalțul dinților;
 • Durata sa de viață este mult mai extinsă decât a obturațiilor clasice.

Fațetări directe sau indirecte

Presupun aplicarea unui strat subțire de material compozit sau a unei piese protetice din ceramică pe suprafața vizibilă a smalțului, cu scopul reparării micilor defecte coloristice sau de structură.

 

Fațetarea respectă vitalitatea dintelui, șlefuirea fiind minim sau non-invazivă.

 

Fațetele dentare sunt concepute pentru a acoperi suprafața frontală a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul.

 

Aceste piese protetice foarte subțiri, ca niște scoici foarte fine, sunt aplicate cu ajutorul unui adeziv de partea frontală a dinților, vizibilă în timpul zâmbetului, pentru a schimba culoarea, forma, dimensiunea sau lungimea dinților.

 

estetica dentara bacau, clinica stomatologica bacau, clinica LifeDent Implant Bacau

 

Ce tip de probleme remediază fațetele dentare?

Fațetele sunt utilizate în mod obișnuit pentru a repara:

 

 • Dinții care sunt decolorați din cauza: - tratamentul canalului radicular;

                                                                                -pete de tetraciclină sau alte medicamente;

                                                                                -fluoruroză;

                                                                                -obturații masive, vizibile;

                                                                                -alte cauze.

 • Dinți care sunt uzați
 • Dinții care sunt ciobiți sau fracturați
 • Dinții care sunt aliniați greșit, sunt neuniformi sau au o formă neregulată
 • Dinți cu spațieri între ei.
estetica dentara bacau, clinica stomatologica bacau, clinica lifedent implant bacau

Coroane integral ceramice ce refac distrucții mari dentare

Coroana integral ceramică este extrem de biocompatibilă și extrem de fizionomică.

Dinții fracturați pot fi dureroși, dar din fericire acest disconfort poate fi rezolvat cu ușurință printr-o coroană dentară simplă.

Deși își servesc scopul, în mod tradițional coroanele nu au fost apreciate de pacienți datorită aspectului plictisitor și lipsit de viață pe care îl pot avea.

 

Astăzi suntem în măsură să oferim pacienților coroane ceramice, fără metal, care au aspect complet natural și, prin urmare, oferă o soluție perfectă pentru dinții cu ușoare probleme de aliniere, de formă, cu obturații mari uzate sau cu o carie extinsă.

Echipa noastră medicală vă poate oferi un zâmbet frumos, cu aspect foarte natural.

Albire dentară

Clinica LifeDent Implant utilizează geluri de albire pentru albirea profesională a dinților.

 

Avantajele albirii profesionale

 • Capacitate mai mare de albire

Spre deosebire de procedurile de albire a dinților acasă, albirea profesională poate îmbunătăți în mod semnificativ culoarea dinților. Pasta de dinți, apa de gură sau remediile casnice pot trata doar suprafața dinților. Cu toate acestea, tratamentul profesional intră adânc în dinți pentru a elimina chiar și petele profunde.

 • Rezultate de lungă durată

Tratamentul profesional îți permite să îți păstrezi albul perlat strălucitor pentru o perioadă mult mai lungă de timp. O singură ședință de albire va deschide considerabil nuanța dinților, cu rezultate durabile.

 

estetica dentara bacau, clinica stomatologica bacau, clinica LifeDent Implant Bacau

 

 • Sensibilitate dentară redusă

Utilizarea de benzi și truse de albire neprofesionale poate eroda smalțul dinților și poate duce la sensibilitatea gingiei și a dinților. Tratamentul profesional, pe de altă parte, scade acest risc, deoarece medicii stomatologi experimentați sunt bine pregatiți și echipați pentru a trata dinții în condiții de maximă siguranță.

 • Procedura mai confortabilă

Dacă tocmai ai urmat un tratament stomatologic, cum ar fi tratamentul protetic de realizare a unei punți dentare sau de obturație dentară, albirea profesională a dinților poate perfecționa rezultatul estetic. În plus, poți ajuta pur și simplu dintele afectat pentru a se armoniza cu restul.

 • Rezultate ce îți conferă încredere

Dinții albi frumoși te fac mai încrezător și zâmbești mai mult. Acest lucru îți oferă o perspectivă complet nouă a vieții și te face să te simți grozav.

 

Pe scurt, albirea dinților de către profesioniștii domeniului stomatologic te poate ajuta să obții rezultatele corect, în siguranță și cu o durabilitate mai mare. Procesul este mult mai facil și te poți bucura la final de încrederea ta proaspăt obținută.

 

Clinica LifeDent Implant este aici pentru tine, cu soluții moderne și sigure de înfrumusețare a zâmbetului tău!