Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Despre clinica stomatologică LifeDent Implant

 

 

LifeDent Implant Bacău (ca societate) a fost înființată în anul 2004, cu scopul de a oferi servicii medicale stomatologice de bună calitate și cu dorința de a construi o echipă unită, capabilă să facă față provocărilor profesionale.

 

Astfel a luat naștere, în 2016, clinica LifeDent Implant Bacău, cu sediul central în Bacău, pe strada Războieni, numarul 21, pentru a avea posibilitatea de a oferi pacienților noștri o gamă cât mai complexă și variată de servicii la standarde cât mai înalte. De la an la an, pe măsură ce echipa noastră s-a mărit, continuăm să ne perfecționăm intens prin participarea la cât mai multe cursuri și congrese de educație medicală. Folosim materiale și aparatura de ultima generatie, introducem tehnologii cât mai moderne în practica noastră curentă, într-un rezumat: muncim pentru zâmbete complete și pentru fericirea fiecărui pacient care ne vizitează.

Viziunea clinicii LifeDent Implant Bacău

Fiecare dintre noi știm că are menirea și își dorește să poată influența viețile oamenilor în bine și să nu transformăm meseria noastră într-o industrie. De fiecare dată ne gândim la pacient, omul din fața noastră, cu personalitatea sa individuală și nevoile sale. Demnitatea umană ocupă primul loc în viziunea noastră. Ne opunem din răsputeri să cădem pradă rutinei, oboselii, blazării.

 

Ne dorim să construim o structură solidă, care sa le confere pacienților sentimentul că trăiesc într-o nouă dimensiune, cea a profesionalismului. Seriozitatea este punctul nostru forte, aceasta fiind dovada asumării a tot ce ține de domeniul sănătății pacienților noștri, din dorința de a-i trata cu respect și compasiune.

 

Misiunea noastră este de a asigura un cadru adecvat de sănătate, unde toate procedeele să se desfășoare în parametri normali, așa cum trebuie să se întâmple în orice loc în care sunt tratați medical oamenii. Lucrăm cu asumare și grijă!

 

Ne dorim să le insuflăm sentimentul de siguranță celor care ne pășesc pragul. De la bun început etica noastră a fost stabilită: ne-am propus să facem tot ce ne stă în putință ca pacienții noștri să plece de la clinica noastră foarte mulțumiți de serviciile pe care le oferim. Ne încântă faptul că avem puterea de a face acest lucru zi de zi și ne determină să continuăm drumul spre a reconstrui zâmbete.

Misiunea clinicii LifeDent Implant Bacău

Misiunea noastră este de a oferi servicii dentare la standarde cât mai înalte, răspunzând tuturor cerințelor pacienților, prin construirea unei relații stabile, bazată pe încredere, grijă, sinceritate și profesionalism.

 

În clinica LifeDent Implant Bacău fiecare pacient este unic și beneficiază de opinia medicală a unei echipe de specialiști, stabilindu-se astfel schema optimă de tratament personalizat. Idealul nostru rămâne acela de a atinge așteptările și dorințele pacienților, de a avea un zâmbet frumos și sănătos.

 

Clinica LifeDent Implant este aici pentru tine, cu soluții moderne și sigure de înfrumusețare a zâmbetului tău!