Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Ce spun stomatologii despre durata de viață a unui implant dentar

Când vine vorba de implanturile dentare, există o mulțime de informații. Ce au de spus dentiștii despre implanturile dentare și despre durata de viață a acestora?

 

În această postare pe blog, vom explora ce au de spus medicii dentiști despre aceste 2 subiecte de un real interes pentru pacienți. Implanturile dentare devin din ce în ce mai populare, și asta pentru un motiv întemeiat! Sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă și pot dura mulți ani dacă sunt îngrijiți corespunzător.

 

implant dentar bacau, clinica stomatologica bacau life dent implant

 

Când va înceta să mai funcționeze implantul dentar?

 

Rezistența unui implant dentar este determinată de o varietate de factori, inclusiv, dar fără a se limita la:

  • Materialul utilizat
  • Locația în care a fost realizată inserarea
  • Cât de riguroasă este igiena orală după operație
  • Starea generală de sănătate

 

 În general, se așteaptă ca implanturile dentare să reziste timp de cel puțin 25-30 de ani înainte de a fi înlocuite.

 

Implanturile dentare sunt o modalitate fantastică de a reface dinții lipsă, dar multe persoane sunt îngrijorate de durata de viață a acestora.

 

Este esențial să vă dați seama dacă sunteți sau nu un candidat bun pentru un implant dentar. Acest lucru va avea un impact asupra prețului procedurii, precum și asupra a ceea ce ar trebui să însemne implantul pentru dumneavoastră în legătură cu durata de sa de rezistență.

 

Zâmbetul incomplet reprezintă o problemă?

 

În acest caz, este timpul să luați în considerare această alternativă benefică. Implanturile oferă cel mai natural aspect și senzație de normal în comparație cu alte opțiuni de înlocuire a dinților.

 

Puteți socializa cu ele, mânca cu ele, zâmbi cu ele sau râde cu ele, toate acestea fără să vă preocupe modul în care arată sau se simt. Vor rezista ani de zile, deoarece sunt compuse din metal de titan!

 

Implanturile dentare sunt o investiție pe termen lung în încrederea de sine. Ne propunem să vă ajutăm să vă restabiliți stima de sine, oferindu-vă o mai bună îngrijire posibilă la costuri rezonabile în Bacău.

 

Dacă sunteți în căutarea unui implant dentar, de durată în Bacău, aici aveti solutia!

 

Oferim implanturi dentare cu remanență ridicată și am fi încântați să vă ajutăm să vă recăpătați zâmbetul cât mai repede! Echipa noastră de specialiști va colabora cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună soluție pentru cerințele particule ale danturii.

 

Meritați un zâmbet frumos care să vă facă să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră. Permiteți-ne să ne ocupăm de toate cerințele dvs. dentare, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cel mai mult - să vă trăiți viața la maxim!

 

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în clinica noastră stomatologică din Bacău, Life Dent Implant, pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

Vă așteptăm în clinica noastră!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.