Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

În ce situații tratamentul cu implant dentar NU este o opțiune

Există multe opțiuni de tratament cu implanturi dentare disponibile pentru pacienți, dar există unele cazuri în care un implant dentar pur și simplu nu poate fi inserat. În această postare pe blog, vom discuta unele dintre aceste situații.

 

Implanturile dentare sunt adesea cea mai bună opțiune pentru înlocuirea dinților lipsă, dar există unele cazuri în care acestea nu sunt cea mai bună alegere. Dacă aveți întrebări despre implanturile dentare sau dacă credeți că nu sunteți un candidat pentru tratament, recomandarea noatră este să vă consultați cu medicul dentist.

implant dentar bacau, clinica stomatologica life dent implant bacau

În majoritatea situațiilor, un implant dentar este cea mai bună alternativă pentru înlocuirea unui dinte pierdut sau ireparabil, deoarece:

  • Este făcut din materiale perfect biocompatibile cu țesutul uman
  • Impiedica migrarea dinților vecini
  • Oprește resorbția osoasă
  • Oprește retracția gingivală
  • Ajută fonetica
  • Imbunătățește masticația și reduce riscurile afecțiunilor gastrice

 

Există totuși si situații în care acest tratament nu este cea mai bună opțiune

 

  • Sistem imunitar deficitar

Acest impediment poate duce la riscul de neintegrare a implantului dentar din cauza respingerii organismului a corpului strain. Există situații în care sistemul imunitar deficitar poate produce asemenea probleme, definitorii în procesul de osteointegrare (fuziunea dintre os și implantul dentar).

 

  • Dacă osul receptor este prea puțin cantitativ sau a fost deteriorat din cauza radiațiilor

În această situație osteointegrarea nu poate avea loc, deoarece osul receptor este în cantități prea mici și este nevoie de o adiție osoasă pentru a putea fi susținut implantul dentar pe arcadă.

 

  • În caz de traumă dentară

În aceste cazuri excepționale, implanturile dentare trebuie luate în considerare doar în ultimă instanță, dacă alte opțiuni nu au mers.

 

  • Boli parodontale

Dacă suferiți de o boală a gingiilor, adica boală parodontală sau parodontoză, care necesită o intervenție chirurgicală, implanturile dentare nu vor funcționa decât după tratarea acestor afecțiuni.

 

  • Bruxism

Acest fenomen reprezintă scrâșnirea dinților în momente de stres sau noaptea, în somn. Acest obicei trebuie rapid eliminat din viața dvs. înainte ca inserarea să aibă loc pentru a nu deteliora implanturile dentare.

 

  • Femei însărcinate sau care alăptează

Acest tratament nu poate fi practicat, deoarece femeilor însărcinate nu li se poate administra anestezie, iar inserarea implantului dentare nu se poate realiza altfel.

 

  • Diabet insulinodependent, ciroza hepatică, hipertensiune arterială severă

 

 

Un zâmbet complet este visul dumneavoastră?

 

Implanturile dentare din Bacău sunt cea mai bună modalitate de a vă înlocui dinții lipsă. Acestea arată și se simt ca dinții naturali și sunt mult mai rezistente. Este o investiție în zâmbetul dumneavoastră care se va amortiza în anii următori, deoarece implanturile dentare au o remanență foarte ridicată.

 

Meritați un zâmbet frumos care să vă facă să vă simțiți încrezător în propria persoană în fiecare zi a săptămânii. Oferim proceduri de implant dentar la prețuri accesibile, astfel încât toată lumea să aibă acces la acest tratament care vă poate schimba perspectiva în viață.

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre implanturile dentare, stabiliți o programare în clinica noastră astăzi! Ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă recuperați zâmbetul în cel mai scurt timp, prin remedierea impedimentelor de mai sus care vă pot împiedica să fiți un candidat ideal pentru implant dentar.

 

Medicii implantologi de la clinica stomatologică Life Dent Implant oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Vă așteptăm în clinica noastră! 
 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.