Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Implanturi dentare în Bacău: Cea mai rapidă cale spre un zâmbet nou

Pierderea unui dinte poate fi o experiență traumatizantă, atât fizic cât și emoțional. Dacă sunteți unul dintre milioanele de oameni care au pierdut un dinte, implanturile dentare pot fi soluția pentru dumneavoastră.

 

Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale care sunt plasate în osul maxilarului pentru a înlocui dinții lipsă. Acestea sunt realizate din titan, un material care este 100% biocompatibil, ceea ce înseamnă că este sigur pentru a fi plasat în organism.

 

Implanturile dentare oferă multe beneficii față de alte forme de înlocuire dentară, cum ar fi protezele dentare sau punțile dentare. În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile implanturilor dentare și despre cum vă pot ajuta să vă recăpătați zâmbetul în cel mai scurt timp.

 

implant dentar Bacău, clinică stomatologică Life Dent Implant Bacău

Cea mai simplă și rapidă metodă de restaurare a unui dinte pierdut:

Implantul dentar este o piesă din titan în formă de șurub, cu un grad de puritate de aproximativ 90%. Acesta este plasat în locul dintelui lipsă, în maxilar sau mandibulă (după caz) și are rolul de a stabili o rădăcină artificială pentru a susține viitoarea coroană dentară.

 

Acest tip de tratament restaurativ este potrivit pentru toate persoanele? Cel mai corect mod de a stabilii șansele dvs. de reușită pentru înlocuirea dinților pierduți este să faceți o vizită medicului stomatolog.

 

Cazurile excepționale în care nu sunteți un candidat ideal pentru acest tip de tratament:

  • Suferiți de parodontoză
  • Suferiți de bruxism (scrâșnirea dinților)
  • Aveți diabet
  • Cantitate de os este insuficientă
  • Aveți un sistem imunitar prea scăzut

 

Dacă nu vă încadrați în niciuna din problemele de mai sus, medicii Life Dent Implant  vor discuta cu dvs. procedura, vă vor oferi pregătirea necesară prin informații relevante și sugestii de îngrijire postoperatorie pentru întreținerea implanturilor dentare acasa, și vă vor ajuta în cazul în care nu sunteți un candidat ideal.

 

Beneficiile tratamentului cu implant dentar

  • Ajută la conservarea osului maxilar și la alinierea corectă a dinților învecinațiImplanturile dentare sunt un tip de restaurare, care nu afectează dinții învecinați, ba chiar, din potrivă, ajută dinții naturali să nu se deplaseze de la locul lor. Iar legat de osul maxilar/mandibular, dacă este lăsat gol, fără un implant care să imite rădăcina naturală, acesta se va micșora în timp.
  • Estetic – Cu ajutorul implanturilor dentare, vă recăpătați bucuria și încrederea de a zâmbi fără rețineri, mai ales că lucrarea finală imită cu exactitate ridicată dintele natural, făcând imposibilă distincția cu cei existenți.
  • Funcțional – pe lângă faptul că putem zâmbi fără rețineri, fonetica și funcțiile masicatorii sunt restabilite cu ajutorul acestui tratament. Să mestecăm corect  ajută la o digestie optimă și sănătoasă.
  • Rata de succes – Dacă vă prezentați în cabinetul medicului implantolog cu o stare de sănătate generală și locală (osul receptor) bună și respectați igiena orală recomandată, rata de succes a implantului dentar poate fi de 100%, dacă operația în sine este executată în mod corespunzător.
  • Rezistență – implantul dentar are o perioadă îndelungată de viață, astfel încât dacă este îngrijit corespunzător, iar sănătatea generală a pacientului este bună,  poate dura și o viață întreagă.

Dacă sunteți în căutarea unui implantolog în Bacău, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta. Medicii implantologi de la clinica stomatologică Life Dent Implant oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

Vă așteptăm în clinica noastră! 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.