Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Implant dentar: revoluționar și inovator

 

Clinica dentară LifeDent Implant aduce implantologia de top în Bacău, prin tratamente eficiente și moderne. Tehnologia secolului 21 schimbă stomatologia, prin rezultate deosebite, tratamente cu implant dentar Bacău, rapide și estetice, în condiții de confort și siguranță a pacientului.

 

Despre implantologia dentară

Implantologia dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu refacerea dinților, cu ajutorul implanturilor dentare.

Primul implant dentar a fost brevetat în 1954 de către doctorii Per-Ing var Brånemark și Durell W. Nowlin.

Implanturile dentare sunt piese din titan, de tipul șurub, tijă sau placă, care se înșurubează în os și acționează ca ancore pentru dinții de înlocuire, ca alternativă la proteze, punți sau dinții lipsă, în urma pierderii dinților care sunt concepute pentru a oferi fundație pentru coroane sau punți dentare artificiale de înlocuire.

 

Ce aduce nou implantul dentar, în stomatologie?

implant dentar bacau, implantologie bacau

 

Implantul dentar Bacău este un concept revoluționar și inovator, care a reprezentat visul multor generații de medici și cercetători.

Nu demult, "implant dentar Bacău" ar fi semănat cu un termen coborât parcă din filmele SF, dar astăzi este un tratament des efectuat, cu succes, inclusiv la noi în țară.

 

Secretul inovației sale este osteointegrarea.

 

Înainte de implanturi dentare, aveam ca soluție de înlocuire a dinților lipsă punțile dentare și protezele dentare, tratamente încă folosite.

Dar tratamentele de protetică prin punte dentară sau proteză, ca alternative la implantul dentar, înlocuiesc doar partea de coroană a dintelui.

 

V-ați putea gândi la pivotul dentar. Acesta este un tratament de reconstrucție dentară și vizează doar dinții a căror rădăcină dentară este integrală, rădăcină în care este inserat pivotul, ca întăritor al ei.

 

Implantul dentar Bacău a făcut posibilă, pentru prima dată în istoria stomatologiei, înlocuirea totală a unui dinte pierdut, printr-un dinte artificial.

 

S-a mai încercat, de-a lungul istoriei, înlocuirea rădăcinii dentare, dar abia Prof. Dr. Per –Ingvar Branemarck, părintele implantologiei dentare moderne, a revoluționat domeniul implantologiei dentare, prin descoperirea, înțelegerea și studierea procesului de osteointegrare.   

 

Prin osteointegrare, implantul dentar fuzionează cu țesutul osos în care este inserat chirurgical, în condiții sterile și într-o anumită poziție.

Implanturile dentare sunt create pentru a dura o viață întreagă și pot fi folosite pentru a reconstrui gura, dinte cu dinte.

 

Medicul stomatolog îi va ajuta pe pacienți să înlocuiască dinții lipsă cu dinți artificiali, folosind un implant  dentar inserat în osul maxilarului, care înlocuiește structura rădăcinii pierdute.

implant dentar bacau, implantologie bacau

 

Implant dentar Bacău

  • Este nevoie de două vizite, în cadrul tratamentului cu implant dentar Bacău.
  • În timpul primei vizite, se efectuează examinarea vizuală, măsurători precise, tomografii și radiografii, pentru a stabili planul de tratament.
  • A doua vizită include plasarea implantului în poziție corectă, asigurându-ne în același timp că are o stabilitate primară foarte bună, astfel încât procesul de vindecare să fie rapid.
  • După vindecare, medicul poate proceda la realizarea lucrării protetice.

 

Echipa clinicii Life Dent Implant lucrează cu mărci de renume în implantologia dentară, precum implanturile Bredent, ce aduc pacienților noștri calitate, stabilitate, durabilitate, siguranță și estetică deosebită a restaurărilor protetice.

 

Bredent înseamnă calitate germană, ani de expertiză, studii și cercetări, pentru producerea de implanturi moderne și performante.

Tipul de implant utilizat este decis în funcție de fiecare situație clinică în parte.

 

Succesul tratamentelor cu implant dentar Bacău stă în calitatea materialelor, priceperea medicului nostru chirurg, utilizarea tehnologiilor precum ghidul chirurgical, calitatea țesutului osos și voința pacienților noștri de a se îngriji corespunzător de igiena orală post-intervenție.

În cadrul clinicii noastre, îți punem la dispoziție specialiști în domeniu, pentru tratamente de succes.

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.