Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Există riscul ca implantul dentar să nu fie acceptat de corp?

O întrebare frecventă pe care o au pacienții în legătură cu implanturi dentare este dacă există sau nu riscul ca acestea să nu fie acceptat de organism. Aceasta este o preocupare valabilă, deoarece orice tip de intervenție chirurgicală are anumite riscuri inerente.

 

Cu toate acestea, implanturile dentare au o rată de succes foarte mare și majoritatea pacienților nu întâmpină probleme în ceea ce privește acceptarea rădăcinii artificiale  de către organism. În această postare pe blog, vom discuta despre riscurile asociate implanturilor dentare și vom explica de ce marea majoritate a pacienților au un rezultat de succes.

 

Este important de menționat și faptul că amânarea tratamentului cu implant dentar are anumite efecte negative și că lipsa dinților a reprezentat mereu o problemă.

 

implant dentar bacau, clinica stomatologica life dent implant bacau

 

Această problemă a fost influențată de mai mulți factori:

  • Accidentari, la nivelul danturii, care au avut ca rezultat pierderea unuia sau a mai multor dinți
  • Boli parodontale
  • Igienă orală precară
  • Nefrecventarea cabinetului stomatologic de 2 ori pe an cum este recomandat
  • Amânarea rezolvării problemelor dentare

 

Nu vă pierdeți speranța dacă v-ați gândit la un tratament cu implanturi dentare în Bacău! Materialele din care este confecționat implantul sunt complet biocompatibile cu țesutul uman. În urma unor cercetări extinse, au fost identificate cele mai bune materiale pentru stimularea structurii maxilarului, permițând obținerea unor efecte optime.

 

Tehnologia avansată de astăzi oferă o gamă largă de opțiuni pentru a se asigura că osteointegrarea, adică fuziunea dintre implant si osul receptor, are cea mai mare rată de succes posibilă. Desigur, totul depinde de implantolog, de expertiza acestuia și de abordarea de inserție pe care o folosește.

 

Implantul dentar poate totuși ceda atunci când este realizat de medici fără experiență

 

Competența specialiștilor stomatologi care se ocupă de dinții dumneavoastră influențează, de asemenea, durabilitatea acestora. Înainte de a vă supune unui astfel de tratament, ar trebui să alegeți medici care au expertiză în domeniu pentru a evita ca organismul dumneavoastră să respingă implantul în caz contrar.

 

Nu vă lasați niciodată pe mana unor amatori, implantul dentar este o intervenție care are costuri destul de ridicate. Nimeni nu își dorește să repete o astfel de procedură la câțiva ani, deoarece vorbim de niște costuri extra și dificultăți atunci când trebuie reimplantată rădăcina artificială.

 

Medicii implantologi de la clinica stomatologică Life Dent Implant oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

 

Succesul tratamentelor cu implant dentar în Bacău stă în calitatea materialelor, priceperea medicului nostru chirurg, utilizarea tehnologiilor precum ghidul chirurgical, calitatea țesutului osos și voința pacienților noștri de a se îngriji corespunzător de igiena orală post-intervenție.

Vă așteptăm în clinica noastră! 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.