Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

De ce ar trebui să îți pui implanturi dentare: 5 motive

Ai auzit de tratamentele cu implanturi dentare, însa nu știi dacă sunt potrivite pentru tine? Iți prezentăm în continuare 5 motive puternice pentru care implantul dentar ar trebui sa fie în topul opțiunilor tale de restaurare dentară.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt restaurări dentare funcționale. Spre deosebire de punțile dentare și protezele dentare, implanturile dentare permit dinților să își îndeplinească în continuare funcția naturală de ancorare maxilar, pentru mestecarea alimentelor.

 

Medicii stomatologi recomandă implanturile dentare, pentru pacienții care au pierdut unul sau mai mulți dinți din cauza bolilor gingivale, a cariilor dentare, a accidentărilor sau din alte cauze și doresc să își refacă sănătatea orală.

 

implant dentar bacau, implantologie bacau

 

Implanturile dentare Bacău sunt o soluție mult mai sofisticată și pe termen lung decât protezele dentare și pot îmbunătăți calitatea vieții pacienților care le folosesc. Implanturile dentare sunt realizate din titan și înlocuiesc rădăcina, care este structura de susținere a dintelui.

 

Implanturile dentare durează mai mult decât protezele dentare, deoarece sunt ancorate în maxilar. De asemenea, au un impact foarte mic asupra vorbirii, dacă sunt montate corect.

De ce sa îți pui implanturi dentare?

Beneficiile implanturilor dentare Bacău sunt numeroase, dar trebuie folosite în mod responsabil, ținând cont de estetica facială.

 

  1. Implanturile dentare sunt restaurări dentare funcționale. Spre deosebire de punțile dentare și protezele dentare, implanturile dentare permit dinților să își îndeplinească în continuare funcția naturală de ancorare pentru mestecarea alimentelor.
  2. Implanturile ajută la menținerea unui os maxilar sănătos, deoarece rădăcinile implantate vor fuziona cu țesutul osos, în timp. Implanturile dentare pot ajuta la oprirea progresiei pierderii osoase prin stabilizarea osului maxilarului, în procesul natural de osteointegrare (fuziunea implantului cu osul natural al pacientului).
  3. Implanturile dentare sunt soluții dentare estetice atunci când vine vorba de înlocuirea dinților lipsă sau de îmbunătățirea aspectului zâmbetului prin tratamente cosmetice și alternative funcționale la fațetele dentare. Dacă ești în căutarea unei soluții permanente cu caracteristici estetice care includ nuanțe de culoare și opțiuni de design personalizate, restaurarea cu implanturi dentare este o opțiune care merită explorată!
  4. Implanturile dentare sunt tratamente dentare care îmbunătățesc sănătatea dentară și orală în general. Dacă te confrunți cu resorbția gingivală, restaurările cu implanturi dentare pot ajuta la oprirea progresiei pierderii osoase prin stabilizarea osului maxilar în procesul de osteointegrare.
  5. Implanturile dentare nu se bazează pe alți dinți pentru a-și menține poziția și stabilitatea, astfel încât nu este nevoie să îți faci griji cu privire la pierderea mai multor dinți din cauza presiunii de masticație sau a mușcăturii.

 

implant dentar bacau, implantologie bacau

În anumite cazuri, pacientul nu este un bun candidat pentru tratamentul de implantologie, dar aceste motive pot fi doar temporare, necesitând anumite intervenții anterior inserării implantului dentar.

 

Te invităm în clinica LifeDent Implant, unde echipa noastră de medici cu experiență se va ocupa de rezolvarea tuturor problemelor tale de sănătate orală și îți va reda zâmbetul frumos!

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.