Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Cum poate implantul dentar ajuta pacienții care au suferi de boala parodontală

Un implant dentar este o procedură de restaurare dentară care înlocuiește dinții lipsă cu o rădăcină artificială.

 

Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă pentru pacienții care au suferit de o  boală parodontală, deoarece pot contribui la stabilizarea osului maxilar/mandibular și la îmbunătățirea sănătății orale generale a pacientului.

 

În această postare pe blog, vom discuta despre legătura dintre implanturile dentare și boala parodontală, și despre momentul și modul în care implanturile dentare pot contribui la îmbunătățirea sănătății orale a pacienților care suferă de pierderi dentare.

 

implant dentar bacau, clinica stomatologica life dent bacau, parodontoza bacau

 

Ce este boala parodontală?

Boala parodontală sau parodontoza este o afecțiune care distruge structurile care mențin dinții la locul lor. Acumularea de tartru și de placă bacteriană în cavitatea orală, acolo unde nu există celule sănătoase care să le combată, provoacă această afecțiune, care uneori poate fi ireversibilă.

 

Structurile afectate de această boală sunt: gingia, ligamentele și osul alveolar. Acestea, în timp, vor dezvolta fisuri pline de bacterii, ceea ce va duce la pierderea dinților sau la alte probleme mai grave.

 

Efectele negative ale lipsei dinților, provocate de boala parodontală:

  • Resorbția osoasă (retragerea osului răms liber)
  • Aspect inestetic
  • Retracția gingivală
  • Scăderea încrederii de a zâmbi
  • Afecțiuni gastrice cauzate de masticația incorectă
  • Pronunție defectuasă a cuvintelor
  • Alinierea greșită a dinților învecinați

 

 

Cum puteți remedia problema dinților lipsă? Simplu!

Dacă vă gândiți la implanturi dentare, asigurați-vă că problemele gingivale au fost tratate în întregime înainte de a lua orice decizie. Consultați-vă medicul stomatolog înainte de a începe orice tip de tratament sau intervenție chirurgicală.

 

Medicii stomatologi din clinica Life Dent Implant oferă consultații complete pentru fiecare pacient în parte, astfel încât aceștia să poată lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la alternativele care li se potrivesc și la ceea ce este cel mai indicat pentru ei!

 

Toți cei care ne trec pragul trebuie să se simtă bineveniți și cât mai confortabil! Personalul nostru va lucra cu dumneavoastră la fiecare pas, de la început până la sfârșit, pentru a se asigura că totul decurge conform așteptărilor.

 

 

Multe probleme? O singură soluție!

Lipsa dinților poate fi atât o problemă funcțională, cât și estetică. Dacă vă lipsesc dinții, este posibil să vă simțiți stânjenit de zâmbetul dumneavoastră și să aveți dificultăți în a mânca sau a vorbi corect. Implanturile dentare sunt o alegere excelentă pentru a înlocui dinții pierduți sau distruși.

 

Coroanele, punțile sau protezele dentare sunt susținute de această rădăcină protetică din titan și aliaje care înlocuiește rădăcina naturală a dintelui dumneavoastră pentru a ajuta la menținerea lucrării de înlocuire (coroană, punte sau proteză) la locul ei. Puteți zâmbi cu încredere știind că dinții dvs. par și se simt naturali după intervenția noastră!

 

Dacă sunteți în căutarea unui implantolog în Bacău, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta. Medicii implantologi de la clinica stomatologică Life Dent Implant oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

Vă așteptăm în clinica noastră! 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.