Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

6 motive pentru care implanturile dentare din Bacău pot fi soluția potrivită zâmbetului tău

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil că vă considerați zâmbetul ca fiind foarte important pentru încrederea de sine. S-ar putea să nu vă gândiți la el până când ceva nu merge bine - cum ar fi o pierdere dentară.

 

Atunci când apar probleme dentare, este adesea dificil să știi ce să faci. Dacă aveți dinți lipsă, implanturile dentare din Bacău pot fi soluția potrivită pentru dumneavoastră! În această postare pe blog, vom discuta cinci motive pentru care implanturile dentare sunt o opțiune excelentă pentru a-ți reface zâmbetul.

 

implant dentar bacau, clinica stomatologica life dent implant bacau

 

Implanturile dentare au același aspect și senzație ca și dinții naturali

Implanturile dentare sunt atașate de maxilarul dumneavoastră, la fel ca și dinții naturali. Acest lucru oferă implanturilor dentare un grad de stabilitate și siguranță pe care niciun alt tratament dentar nu îl poate egala.

 

Pe implanturi se pot pune coroane sau punți dentare care, prin componența  materialelor din care sunt făcute, ceramică sau zirconiu, imită perfect aspectul unui dinte natural.

 

 

Implanturile dentare nu au nevoie de îngrijire specială

Implanturile dentare pot fi periate și curățate cu pastă și ață dentară ca și dinții naturali. Pacienții cu astfel de lucrări nu au nevoie de produse de curățare speciale sau alte tratamente. Singurele restricții care se aplică implanturilor dentare sunt aceleași cu cele care se aplică dinților naturali.

 

 

Implanturile dentare ajută la stoparea resorbției osoase

Osul care înconjoară un dinte începe să se deterioreze atunci când acesta este pierdut. Acest lucru se datorează faptului că dintele nu mai activează osul. Implanturile dentare sunt plasate în osul maxilarului și fuzionează cu acesta în timp, ceea ce duce la osteointegrare. În consecință, acestea ajută la menținerea osului maxilarului/mandibulei.

 

 

Implanturile dentare vă pot îmbunătăți sănătatea și aspectul general

Implanturile dentare pot îmbunătăți sănătatea orală prin facilitarea periajului și a folosirii aței dentare. Deoarece implanturile dentare nu sunt conectate la alți dinți, cum ar fi punțile dentare, acestea pot face mai convenabilă curățarea dinților. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a îmbunătăți aspectul general al zâmbetului dumneavoastră.

 

 

Implanturile dentare sunt mai rezistente în timp

Implanturile dentare sunt făcute din titan, acesta fiind un material foarte rezistent și durabil. Cu o îngrijire adecvată, implanturile dvs. pot dura pana la 25 de ani.

 

Dacă luați în considerare acest tip de tratament de reabilitare orală, asigurați-vă că discutați cu medicul dentist despre toate avantajele pe care le oferă. S-ar putea să fie singura soluția perfectă pentru dumneavoastră!

 

 

Implanturile dentare restabilesc capacitatea de a mesteca

Atunci când unul sau mai mulți dinți se pierd, capacitatea de masticație scade iar mușcătura se deformează. Acest lucru poate duce la riscul de tulburări digestive.  Implanturile dentare sunt un tratament stomatologic care vă va reda capacitatea de mestecat la fel ca înainte.

 

Medicii implantologi din clinica Life Dent Implant din Bacău oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar și asigură seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

Vă așteptăm în clinica noastră! 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.