Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876
Articole   -   General

O zi în clinica stomatologică LifeDent Implant Bacău

 

Clinica stomatologică LifeDent Implant Bacău activează cu succes în domeniul medical stomatologic de peste 10 ani. Clinica a fost înființată cu scopul de a oferi servicii medicale stomatologice de bună calitate și de a construi o echipă unită, capabilă să facă față provocărilor profesionale.

 

Pe măsură ce echipa noastră a crescut, continuăm să ne perfecționăm intensiv, participând la cât mai multe cursuri și congrese de educație medicală.

 

Ne angajăm să oferim îngrijire de înaltă calitate pentru pacienții noștri, astfel încât aceștia să se poată bucura de un zâmbet frumos și încrezător. Folosim materiale și echipamente avansate, pentru a oferi zâmbete complete alături de tehnologii moderne care vor face ca vizita ta la cabinet să fie cât mai confortabilă.

 

Scopul nostru este de a oferi, în fiecare zi, un mediu sigur, în care toate procedurile pot fi efectuate în parametri normali. Oferim, de asemenea, o varietate de servicii stomatologice, ideale pentru orice afecțiune dentară cu care se confruntă pacienții.

 

clinica stomatologica bacau
  • Profilaxie - prevenția, așa cum încercăm de fiecare dată să insuflăm pacienților, este mult mai bună decât tratarea diferitelor probleme dentare;
  • Stomatologie copii - este imperios ca cei mici să învețe despre igiena dentară încă de la o vârstă fragedă, astfel încât să nu întâmpine afecțiuni dentare grave, pe măsură ce înaintează în vârstă;
  • Implantologie - soluția ideală pentru golurile dentare;
  • Chirurgie - pentru intervenții complexe
  • Ortodonție - specială pentru corectarea anomaliilor dentare, având scopul de a îți oferi un zâmbet cu un excelent aspect estetic;
  • Estetică dentară - zâmbete strălucitoare, perfecte, sănătoase;
  • Endodonție la microscop - pentru o mai bună precizie atunci când tratăm problemele endodontice;
  • Protetică dentară - cu scopul de a oferi soluții multiple, atunci când pacienții se confruntă cu goluri dentare;
  • Parodontologie - pentru tratarea gingivitei, afecțiune pe care nu ar trebui să o ignori.

 

Astfel, punând la dispoziție aceste tratamente, încercăm, de fiecare dată, să oferim pacienților noștri tot ce este mai bun. Ne focusăm pe comunicare, încercăm constant să consolidăm relația medic-pacient, toatea acestea pentru a ne asigura de succesul final al tratamentelor.

Ești curios să afli cum decurge o zi în clinica stomatologică Bacău, LifeDent Implant? Suntem acum mai aproape de tine! Pentru că ne dorim să îți demonstrăm că suntem de încredere, iată cum decurge o zi în clinica noastră!

clinica stomatologica Bacau

 

Spațiul de lucru

O zi în care suntem pregătiți să (re)construim zâmbete complete, să îndrumăm pacienții pe drumul unei îngrijiri dentare adecvate.

Spațiul de lucru este un loc important pentru a fi productivi, deoarece ne influențează starea de spirit și nivelul de energie. De asemenea, este necesar ca zona în care ne desfășurăm activitatea să fie liniștită, luminoasă, complet sterilizată (spațiul, cât și instrumentarul folosit). Pentru a putea lucra corespunzător, este necesar ca totul să fie în ordine, bine pus la punct.

 

Interacțiunea echipei

Această organizare este crucială pentru toți membrii echipei, pentru a ne putea desfășura activitatea în parametrii siguri.

Echipa trebuie să fie pregătită mereu pentru orice situație, iar mediul de lucru poate influența productivitatea, tocmai din acest motiv punem atât de mult accent pe atmosfera din interiorul cabinetului.

Vrem să construim o structură solidă care să le dea pacienților sentimentul că trăiesc într-o altă dimensiune, una în care profesionalismul este esențial.

 

Interacțiunea cu pacienții

Un tratament dentar de succes are două componente importante: modul în care este efectuat și modul în care un dentist interacționează cu pacientul său.

Pe termen lung, comunicarea între două părți este adesea un element cheie în orice colaborare de succes.

Suntem aproape de pacienții noștri și încercăm să îi înțelegem în totalitate nevoile și dorințele, temerile și îngrijorările. Suntem aici pentru a-i ajuta cu orice problemă dentară și să îi îndrumăm corect pe drumul îngrijirii orale corespunzătoare.

Pentru că meriți tot ce este mai bun, facem totul mai bun pentru tine, zlinic, cu mândrie și sârguință! Clinica stomatologică Bacău este aici pentru tine!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.