Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876
Articole   -   General

Clinica stomatologică în Bacău: vino să ne cunoști!

 

Clinica stomatologică LifeDent Implant Bacău este o unitate stomatologică care funcționează în orașul Bacău de peste 10 ani. Suntem mândri să le oferim pacienților noștri servicii de îngrijire dentară adaptate nevoilor lor, cu ajutorul modernelor tehnologii și a noilor tehnici. Scopul nostru este de a oferi servicii medicale stomatologice excelente și de a te face să te simți ca acasă în timpul vizitei la cabinet.

 

Având această viziune, clinica stomatologică Bacău, LifeDent Implant, a luat naștere în 2016, pentru a avea posibilitatea de a oferi pacienților o gamă cât mai complexă și variată de servicii stomatologice, la standarde cât mai înalte, împlinind fiecare dorință și nevoie individuală.

 

Dedicarea echipei noastre pentru educație continuă ne-a ajutat să rămânem la curent cu cele mai recente progrese medicale. Ne concentrăm constant pe profesionalism, astfel încât să putem oferi pacienților grija dentară pe care aceștia o merită.

 

Folosim materiale și echipamente avansate, introducem cele mai moderne tehnologii în cabinetul nostru actual pentru a crea zâmbete complete, pentru fiecare pacient care ne vizitează.

 

Două structuri în relație de sinonimie: clinica stomatologică Bacău și accentul pus pe umanitate, pe individul din fața medicului, cu nevoile și dorințele sale.

 

clinica stomatologica bacau
  • Cu toții avem dorința de a putea influența în bine viețile oamenilor, nu doar de a transforma profesia noastră într-o industrie.

 

De fiecare dată ne gândim la pacient. Este important ca acesta să nu fie doar un nume pe lista de programări. Fiecare persoană trebuie să fie tratată cu demnitate și respect, să îi fie înțeleasă orice problemă, pentru a asigura un rezultat final de calitate. Orice procedură, fie că vorbim despre o simplă igienizare sau despre intervenții complexe chirurgicale, are la bază două elemente, fără de care nu se poate concepe planul de tratament ideal: comunicarea și seriozitatea.

 

Comunicarea, discuția, relația stabilită între medic și pacient este necesară pentru a putea avea o imagine de ansamblu a situației reale cu care se confruntă pacientul în momentul în care se prezintă la cabinet pentru un control.

Seriozitatea cu care sunt tratate afecțiunile trebuie să fie reciprocă, atât din partea medicului stomatolog, care se ocupă de tratament, dar și din partea pacientului. Indicat ar fi, după construirea planului de tratament, să pui întrebări, să înțelegi întregul proces, fără a lăsa loc neînțelegerilor.

 

Știm că cele mai bune lucruri din viață nu sunt niciodată câștigate fără efort. Luptăm mereu din greu pentru a nu cădea pradă rutinei, oboselii și plictiselii; dar vom câștiga această luptă pentru că munca noastră este răsplătită cu recompense satisfăcătoare.

 

  • Clinica stomatologică Brăila este aici pentru a construi o structură solidă, care să le confere pacienților sentimentul de trăire într-o nouă lume, cea a profesionalismului.

 

În permanență ne dorim să transmitem sentimentul de siguranță celor care ne pășesc pragul. Încă de la început, etica noastră a fost stabilită: ne propunem să facem tot posibilul pentru ca fiecare pacient să beneficieze servicii de calitate.

Muncim zi de zi pentru zâmbete perfecte, pentru fericirea de pe chipul pacienților! Meriți tot ce este mai bun, iar noi facem totul mai bun pentru tine! Noi suntem pregătiți, tu când te vei programa?

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.