Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Tratamentul ideal pentru tine: coroane, fațete sau albire dentară?

Toți ne dorim să avem un zâmbet frumos, sănătos și încrezător. Cu toate acestea, problemele dentare ne pot îngreuna atingerea acestui obiectiv. Dacă dinții nu sunt aliniați corect sau culoarea lor nu este potrivită, atunci aceste mici imperfecțiuni dentare te pot face să îți pierzi încrederea de sine și îți pot afecta capacitatea de a mânca cu ușurință anumite alimente. Există câteva opțiuni care te pot ajuta să combați aceste probleme.

Coroanele dentare

coroane dentare bacau

 

În prezent, coroanele dentare sunt folosite pentru a înlocui dinții pierduți sau deteriorați. Un "înveliș" care se aplică peste un dinte existent și încearcă să restabilească funcționalitatea, estetica și rezistența pe care o avea înainte de a fi coronat cu una, chiar să îmbunătățească aceste funcții.

 

Dacă aveți unul sau mai mulți dinți lipsă și nu sunteți interesat de obținerea unui implant, următoarea cea mai bună opțiune este o coroană dentară. Coroana dentară Bacău îți poate readuce zâmbetul la cum era înainte, cu frumusețea sa naturală!

 

Un lucru cunoscut este faptul că tehnologia este într-o continuă evoluție și, tocmai din acest motiv, atât materialele din care sunt compuse coroanele dentare, cât și metodele de realizare a acestora, asigură confortul și siguranța pacienților, în timpul tratamentului, dar și pentru un timp îndelungat. În plus, oferă aspect natural al zâmbetului și nu există probleme în vederea infectării, materialele fiind biocompatibile cu organismul.

 

Beneficiile coroanelor dentare Bacău:

  • Aceasta poate înlocui un dinte lipsă, oferind astfel aspectul estetic al zâmbetului
  • Chiar și dinții foarte afectați pot fi recuperați
  • Acest tratament combate migrarea dinților vecini, atunci când există un dinte lipsă
  • Conferă un aspect natural
  • Reface eficiența masticației

Albirea dentară

albire dentara bacau

 

Procesul de albire a dinților este nedureros și îți va crea dinți de un alb strălucitor. Este o procedură ușoară, care poate fi realizată de către medicul dentist în cabinetul său, fără niciun fel de dificultate sau disconfort.

 

Acest tip de tratament se poate realiza și la domiciliu, prin achiziționarea diferitelor produse, precum cărbunele activ, bicarbonatul de sodiu, benzile și creionul pentru albire dentară, și poate fi realizat, pentru o mai bună eficiență, în cabinetul dentar.

 

Cât durează o ședință de albire dentară Bacău profesională?

O singură ședință de albire a dinților poate dura între 40 de minute și două ore, în funcție de tehnica folosită. Tocmai acest proces rapid de realizare constituie un beneficiu, atunci când este vorba despre albirea dentară.

  • Cele mai frecvente efecte secundare ale tratamentelor de albire a dinților sunt sensibilitatea temporară a dinților și iritarea țesuturilor moi din gură, în special ale gingiilor. Această sensibilitate apare, în general, în primele etape ale tratamentului. Aceste situații sunt temporare și vor dispărea în 1-3 zile.

Fațetele dentare

fatete dentare bacau

 

Fațetele dentare Bacău sunt lucrări protetice realizate sub forma unor foi extrem de subțiri de ceramică sau zirconiu, care pot fi aplicate pe dinți cu un scop atât funcțional cât și estetic.

 

Când ai nevoie de fațete dentare?

Tratamentul de refacere a zâmbetului cu fațete dentare este soluția perfectă pentru tine dacă îți dorești un zâmbet nou, complet estetic și funcțional. Acest proces poate corecta o serie de imperfecțiuni precum:

  • Înghesuiri dentare
  • Colorații ale dinților
  • Traumatisme dentare sau leziuni carioase
  • Spații interdentare inestetice
  • Corectarea formelor și dimensiunilor inestetice ale dinților

 

Un beneficiu în plus al fațetelor dentare Bacău este că acestea pot corecta, simultan, un număr mai mare de afecțiuni dentare, funcționale sau estetice. Tratamentul cu fațete se pot realiza mai rapid și au un grad de confort ridicat pentru pacient, decât în cazul altor proceduri.

 

În timp ce coranele dentare pot reconstrui zâmbetul, fără a oferi, totuși, acea nuantă dorită de alb, iar albirea dentară este, mai întâi, un proces pe care este necesar să îl repeți și nu pot aduce modificări ale formei și dimensiunii dinților, fațetele dentare au capacitatea de a reface atât estetica orală, cât și funcționalitatea.

Având aceste informații la dispoziție, rămâne o singură întrebare: care este tratamentul potrivit pentru tine?

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.