Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Sfaturi pentru îngrijirea zâmbetului, în urma tratamentului cu albire dentară

În cele mai multe situații, pacienții își doresc o dantură fără carii sau unități dentare incomplete, precum și dinți frumoși și albi.

Acesta este motivul pentru care, în zilele noastre, procedurile de albire a dinților sunt mai populare și mai solicitate.

 

Numărul persoanelor care solicită tratamente stomatologice a crescut și el. În plus, metodele de albire a dinților sunt din ce în ce mai numeroase, iar produsele nu implică viitoare riscuri sau complicații, permițând pacienților să aibă dinți albi cu o structură sănătoasă.

albire dentară bacău

 

Pacienții ar trebui să discute cu medicul dentist despre alegerea celui mai bun tratament de albire pentru ei, după ce au în vedere mai mulți factori, inclusiv sănătatea lor orală și preferințele lor.

 

Dacă ai ales să optezi pentru această procedură, important de reținut este faptul că nuanța de alb, care oferă strălucire zâmbetului tău în urma tratamentului, se poate duce în timp.

 

Pentru a te putea bucura de rezultatului tratamentului cu albire dentară Bacău este necesar să oferi zâmbetului tău o îngrijire corespunzătoare. Unul dintre beneficiile tratamentului cu albire dentară este că acesta oferă rezultate rezistente în timp, însă este nevoie și de implicarea ta constantă, în a oferi îngrijirea de care zâmbetul tău are nevoie.

 

Evită alimentele care ar putea provoca pete, timp de cel puțin două zile, după ce ai optat pentru tratamentul cu albire dentară Bacău.

 

Aici includem, de asemenea, și fumatul sau mestecarea unor produse din tutun, care ar putea lăsa urme sau pete pe dinți.

Dacă ați optat pentru o albire profesională în cabinet, dinții dvs. ar putea fi și mai poroși ca urmare a procedurii, astfel încât este și mai important să nu permiteți coloranților din anumite alimente să pătrundă la nivelul acestor pori și să vă păteze dinții.

Iată 5 sfaturi pentru a vă păstra dinții albi și strălucitori:

 

albire dentară Bacău

 

  • Evitați alimentele și băuturile care pot păta dinții, cum ar fi cafeaua, ceaiul, vinul roșu și sucurile închise la culoare.
  • Spălați-vă pe dinți de două ori pe zi cu o pastă de dinți de albire.
  • Folosiți ața dentară cel puțin o dată pe zi.
  • Folosiți zilnic o apă de gură concepută pentru albirea dinților.
  • Efectuați controale și curățări dentare regulate pentru a îndepărta orice placă acumulată sau pete care ar fi putut apărea de la ultima vizită.

 

În continuare sunt câteva sugestii suplimentare pentru îngrijirea dinților după o albire:

  • Imediat după ce ați mâncat sau băut ceva care vă poate păta dinții, folosiți apă sau pastă de dinți albă pentru a-i curăța.
  • Urmați o rutină zilnică decentă de îngrijire orală, inclusiv periajul, folosirea aței dentare și clătirea gurii în fiecare dimineață și înainte de culcare.
  • Un zâmbet mai strălucitor este un impuls uriaș pentru stima de sine. Un zâmbet galben, care poate adăuga ani la aspectul fizic, iar majoritatea persoanelor sunt conștiente de sine și își ascund zâmbetul în public, nefiind mulțumite de aspectul lor.
  • Albirea dentară Bacău este o procedură nedureroasă, rapidă și eficientă. Dacă sunteți nemulțumit de zâmbetul dumneavoastră și credeți că un zâmbet mai luminos și mai alb v-ar ajuta să vă simțiți mai încrezător, adresați-vă medicului dentist pentru a discuta despre această procedură.

 

Cu toate acestea, trebuie să știți că albirea excesivă poate provoca sensibilitatea dinților și nu trebuie, sub nicio formă,  efectuată acasă, fără supravegherea unui dentist. Se recomandă ca tratamentul cu albire dentară Bacău să fie efectuată în cabinetul medicul stomatolog, pentru a fi siguri de reușită și pentru a nu vă expune la complicații.

albire dentară Bacău

 

Dacă îți dorești tratamente de succes, fără durere sau disconfort, ai încredere în echipa LifeDent Implant! Solicită chiar acum o programare și vino să facem cunoștință!

 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.