Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Detartrajul este obligatoriu înainte de tratamentul cu albire dentară?

Tratamentele de albire a dinților sunt o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți zâmbetul, dar există o oarecare confuzie atunci când apare întrebarea: albirea dentară poate fi efectuat acasă? Răspunsul poate fi da și nu.

Cu siguranță există o gamă largă de modalități prin care procesul de albire dentară Bacău poate fi realizat acasă, precum cărbunele activ medicinal, benzile, gelul sau creionul pentru albire. Cu toate acestea, dacă îți dorești un tratament intensiv, care să îți ofere dinți mai strălucitori într-o singură vizită la cabinetul medicului stomatolog, atunci opțiunea ideală este albirea dentară realizată de un specialist.

 

Este important să te consulți mai întâi cu un medic dentist înainte de a începe tratamentul de albire a dinților. Dacă ai probleme dentare existente, acestea pot afecta rezultatul final al procedurii și este mai bine ca aceste probleme să fie rezolvate în prealabil.

 

Ce reprezintă, de fapt, acest tratament?

albire dentara bacau

 

Albirea dinților este o procedură simplă și confortabilă, care îți poate oferi un zâmbet strălucitor, într-o singură vizită la cabinetul medicului stomatolog. Prin această metodă se îndepărtează petele intrinseci de la nivelul dinților, cu scopul de a oferi dinților tăi un aspect estetic ideal. Este un tratament ușor de realizat, în condiții de maximă siguranță, așa că nu este nevoie să te îngrijorezi în privința riscurilor.

 

Din ce în ce mai mulți pacienți își doresc un zâmbet estetic, motiv pentru care echipa noastră de la LifeDent Implant lucrează din greu pentru a ne asigura că putem oferi tratamente eficiente, non-invazive, finalizate cu succes.

Beneficiile tratamentului de albire dentară Bacău:

  • Proces rapid și sigur
  • Procedură non-invazivă
  • Aspect estetic garantat

 

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură prin care dentistul va îndepărta tot tartrul nedorit de pe suprafețele dentare și interdentare. Pentru menținerea unei igiene orale corespunzătoare, detartrajul este obligatoriu. Efectuat în mod corect, acesta constituie un tip de procedură non-invazivă, care nu afectează deloc structura dentară.

 

Ce este Air Flow-ul?

Air flow-ul reprezintă o modalitate de curățare a dinților, generând un jet de apă, aer și particule fine de bicarbonat de sodiu, acționând cu o presiune mare. Datorită efectului de albire dentară a bicarbonatului de sodiu, se obține și o „lustruire” a suprafețelor dentare care asigură igienizarea corecta.

 

Acestea fiind enunțate, să vorbim despre pașii tratamentului de albire dentară Bacău:

  • Medicul stomatolog va efectua un detartraj pentru a elimina orice depuneri de tartru. În urma detartrajului, va realiza un periaj profesional și Air Flow.
  • Următorul pas este desensibilizarea dinților, acest lucru fiind necesar în cazul persoanelor care au o sensibilitate dentară mai mare.
  • Medicul, împreuna cu pacientul, vor stabili nuanța de culoare potrivită, de la care se va începe tratamentul de albire, evaluând, totodată, și rezultatul la care se poate ajunge.
  • Dinții pacientului sunt albiți, într-un proces care durează 10-15 minute și care poate fi repetat până când acesta obține nuanța dorită.

 

albirea dentara bacau

 

Așa cum se poate observa, igienizarea profesională, înainte de începerea tratamentului de albire, este absolut esențială! Acestea asigură curățarea corectă a dinților și îndepărtează orice problemă care poate fi cauzată din cauza ignorării acestui pas.

 

Pentru tratamente finalizate cu succes, avem nevoie de urmarea strictă a fiecărei etapă. Oferim siguranță, confort și implicare, pentru a readuce pe chipul pacienților zâmbete complete, estetice și sănătoase.

Acum te poți bucura de un zâmbet mai alb, estetic și sănătos! Suntem aici, pregătiți să te ajutăm!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.