Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Cum să obții un zâmbet mai strălucitor într-o singură zi: albire dentară Bacău

Vrei să știi cum să obții un zâmbet mai strălucitor într-o singură zi? De fapt, este destul de simplu! Tot ce ai nevoie este regăsit sub forma a trei cuvinte: albire dentară Bacău.

 

Acest tratament profesional de albire a dinților poate să-ți lumineze zâmbetul cu câteva nuanțe într-o singură vizită la cabinetul stomatologic. În plus, este complet sigur și accesibil.

 

În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile albirii dentare și despre cum te poate ajuta să îți îmbunătățești sănătatea orală. De asemenea, vom oferi informații despre unde poți găsi o clinică de albire a dinților de renume în zona ta.

albire dentară bacău

 

Înainte de a dezbate punctele de interes ale acestui articol, necesar este să înțelegem exact ce este tratamentul de albire dentară. Iată informațiile de care ai nevoie:

  • Albirea dinților este unul dintre cele mai frecvent solicitate tratamente dentare estetice la nivel mondial.
  • S-a demonstrat că un zâmbet bun are un impact asupra percepției pe care o au ceilalți despre noi și, ca urmare, asupra interacțiunilor noastre sociale.
  • Prin urmare, nu este de mirare că peste 80% dintre oameni își doresc dinți mai albi.
  • Albirea dinților este cea mai simplă și nedureroasă tehnică pentru a scăpa de petele de pe dinți. Aceasta restabilește strălucirea și albul dinților dumneavoastră.
  • În cabinetul stomatologic, albirea dinților se realizează cu cele mai stricte măsuri de siguranță, pentru confortul pacienților.

Care sunt beneficiile procedurii de albire dentară Bacău?

Albirea dentară în cabinetul medicului stomatolog este mai accesibilă și mai convenabilă decât alte metode.

Este o procedură rapidă, nedureroară, care se realizează sub supravegherea atentă a medicului, în condiții de siguranță.

Rezultatele se pot observa imediat; dinții pot fi, după doar prima ședință, cu cel puțin șase nuanțe mai albi.

 

Gelul de albire este sigur pentru smalț și nu va deteriora dinții, așadar, tratamentul cu albire dentară Bacău nu prezintă riscuri.

Nu în ultimul rând, albirea dentară asigură sănătatea orală, prin îndepărtarea plăcii dentare și a bacteriilor, igienizarea profesională fiind prima etapă în realizarea acestui tratament.

 

Cum se realizează albirea dentară în siguranță și în mod eficient?

 

albire dentară Bacău

 

  • Dacă te gândești să apelezi la tratamentul cu albire dentară Bacău, poate te întrebi cum acest procedeu se realizează în mod eficient și sigur. Desigur, acesta nu trebuie realizat la domiciliu, ci în cabinetul medicului stomatolog specializat, pentru a nu apărea complicații.
  • Înainte de începerea tratamentului, medicul va lua măsuri suplimentare de protecție a gingiilor.
  • După aplicarea gelului de peroxid de hidrogen, se folosește un laser pentru a îndepărta petele și decolorarea dinților.
  • Tehnica este nedureroasă și este considerată a fi cea mai eficientă procedură de albire a dinților.
  • Avantajele albirii dentare cu laser sunt numeroase: rezultatele sunt imediate, culoarea dinților se păstrează pentru o perioadă lungă de timp, nu are niciun efect asupra smalțului dentar și nu există efecte secundare negative.
  • După o consultație inițială în care analizăm caracteristicile dinților fiecărui pacient, folosim un tratament de igienă pentru a curăța placa și tartrul de pe dinți, asigurând un contact optim între substanțele chimice de albire și suprafața dentară.
  • Fără durere sau sensibilitate dentară, pacienții noștri obțin rezultate excelente de albire fără a afecta smalțul sau gingiile.
  • Poate că ai auzit despre albirea dentară internă și ai căutat informații despre acest aspect. Ei bine, acest tip de albire se realizează doar persoanelor care au avut anterior nevoie de un tratament endodontic.
  • De ce? Răspunsul este cât se poate de simplu: în acest caz, la finalul tratamentului de canal, nervul este îndepărtat și tocmai această lipsă favorizează colorarea canalului radicular, fiind nevoie, deci, și de albirea dentară internă a dintelui, oferind un aspect estetic plăcut în totalitate.

Cum găsim medicul stomatolog ideal pentru a realiza acest tip de tratement?

 

albire dentară bacău

 

Cauți calitate, seriozitate și profesionalism? Ai încredere în echipa LifeDent Implant pentru a avea grijă ca zâmbetul tău să fie mai strălucitor! Solicită chiar azi o programare, iar noi te vom primi cu brațele deschise în lumea stomatologiei.

 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.