Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

Ce alimente trebuie să evit după procedura de albire dentară?

Îți dorești să te bucuri de senzația de prospețime și aspectul estetic excepțional rezultat în urma tratamentului de albire dentară? Ai încercat această procedură și vrei ca albul să reziste cât mai mult în timp?

Albirea dentară Bacău este un tip de procedură non-invazivă, realizată în siguranță, care îți poate aduce un zâmbet strălucitor pe buze. Tocmai pentru beneficiile pe care le oferă, acest tratament a devenit tot mai popular în rândul pacienților.

albire dentara bacau

 

Iată o listă a avantajelor pe care le poate oferi albirea dentară Bacău:

  • Aspect natural
  • Procedură rapidă și eficientă
  • Rezultat de succes, rezistent în timp
  • Tratament realizat în siguranță
  • Îndepărtarea petelor de pe dinți

 

Dacă ai optat deja pentru acest tratament sau îți dorești să te programezi pentru o albire dentară Bacău, important de cunoscut este un lucru: Cum putem păstra cât mai mult albul strălucitor al dinților, rezultat al procedurii?

 

Ei bine, am ajuns în punctul culminant al acestui articol, motivul pentru care ai deschis această pagină. Îngrijirea dinților în urma tratamentului reprezintă un factor pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când îți faci albire dentară. Periajul realizat de două ori pe zi, timp de cel puțin 2 minute, folosirea aței dentare după fiecare masă și respectarea vizitelor regulate la cabinetul medicului stomatolog, sunt principalele aspecte de care trebuie să ai grijă.

 

După cum observi, igienizarea nu este diferită de îngrijirea orală pe care ar trebui să o avem în mod obișnuit. La finalul tratamentului de albire dentară Bacău, nu vei avea nevoie de tehnici obositoare și produse costisitoare pentru a-ți întreține nuanța de alb.

 

În schimb, este imperios să ai grijă la alimentele și băuturile pe care le consumi, pentru a nu afecta într-un timp scurt strălucirea dinților tăi.

 

Suntem aici pentru tine și îți vom oferi informațiile de care ai nevoie. Ne dorim tot ce este mai bun pentru tine, tocmai din acest motiv încercăm constant să facem totul mai bun, prin munca noastră depusă și empatie. Vrem să construim o puternică relație cu pacienții, tocmai de aceea oferim toate sfaturile, ca tu să te bucuri de rezultatele serviciilor noastre pentru mult timp.

 

 

albire dentara bacau

Iată 5 alimente pe care ar trebui să le eviți după tratamentul de albire dentară Bacău:

 

1. Vinul roșu

Pentru unele persoane, un pahar de vin roșu la sfârșitul zilei este la fel de important precum cafeaua de dimineață. Nu numai că aduce relaxare după o zi obositoare la muncă, dar oferă și beneficii pentru sănătate. Cu toate aceste beneficii (pe care toți le îndrăgim) și vinul reprezintă un factor care poate cauza petele dentare. Medicii îți vor recomanda, de asemenea, să eviți pe cât de mult posibil consumul de vin după tratamentul de albire dentară, cu scopul de a menține efectele procedurii pe termen îndelungat.

 

2. Ciocolata neagră

Ciocolata neagră este un deliciu cu multe beneficii pentru organism, dar poate avea efecte negative asupra dinților, în urma tratamentului de albire dentară. Știi deja ce urmează? Exact! Și aceasta poate influența apariția petelor de pe dinți. Vestea bună? Nu trebuie să renunți de tot la acest aliment. Doar evită să mănânci în cantități foarte mari, cel puțin în prima săptămână, după ce ai primit tratamentul cu albire dentară.

 

3. Sosurile

Câteva zile după albirea dinților, evită sosurile care au efecte puternice de colorare a zâmbetului proaspăt strălucitor. Aici putem include: sosul de roșii, soia și alimentele marinate.

 

4. Băuturile și alimentele acide

Agenții de albire folosiți în tratamentul de albire dentară îți pot slăbi duritatea smalțului dentar, tocmai din acest motiv este indicat să eviți băuturile și alimentele care pot dăuna danturii. În cazul alimentelor acide, pe care nu ar trebui să le consumi, includem: portocală, lămâie, lime, murături etc.

 

5. Cafeaua

Câte cești de cafea bei într-o zi? Cafeaua reprezintă doza de energie pe care o savurezi în fiecare dimineață? Este de înțeles, nu ești singura persoană. Cu toate acestea, consumul de cafea reprezintă cauza frecvente în apariția petelor dentare. Medicul stomatolog îți va recomanda să nu bei cafea pentru 48 de ore după tratamentul de albire (sau alte băuturi cu pigmenți puternici), și, de preferat ar fi ca pe viitor, chiar să reduci consumul acesteia.

 

albire dentara bacau

Ți-am oferim câteva informații care te pot aduce mai aproape de conștientizarea totală a ceea ce înseamnă tratamentul de albire dentară. Ai nevoie de alte detalii? Nu ezita să ne contactezi!

 

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.