Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

7 întrebări frecvente despre albirea dentară

Este albirea dentară soluția ideală pentru mine?

Atunci când evaluezi beneficiile și dezavantajele tratamentului, primul pas ar trebui să fie, întotdeauna, un examen dentar adecvat, realizat în cabinetul medicului stomatolog, sub supravegherea atentă a acestuia. Cea mai bună persoană care poate decide dacă sunteți un bun candidat pentru albirea dinților este chiar medicul dentist.

albire dentara bacau

 

Acesta poate folosi radiografii sau diferite alte metode pentru a determina care sunt cauzele principale ale decolorării dinților, ca mai apoi să hotărască care este soluția ideală pentru tine.

 

În cazul femeilor însărcinate sau a celor care alăptează, copiii sub 14 ani, persoanele care au diferite probleme complexe generale (precum diabetul) și persoanele care prezintă probleme probleme parodontale, medicul stomatolog trebuie consultat, nu ca o opțiune, ci ca o necesitate.

 

  • Vârsta reprezintă un factor?

Albirea dentară este o procedură sigură, non-invazivă, eficientă pentru orice persoană cu vârstă de peste 14 ani. De ce se impune această vârstă? Răspunsul nu poate fi mai simplu: atunci este momentul în care dinții definitivi au erupt în totalitate. Ca limită maximă de vârstă nu există restricții, atâta timp cât nu sunt expuse suprafețe mari din rădăcinile dentare.

  • Cât de albi pot deveni dinții mei?

 

albire dentara bacau

 

Ne diferențiem prin individualitate. Fiecare persoană are dinți diferiți, iar rezultatul albirii dentare variază de la un individ la altul, în fucție de: gradul de colorare sau structura dinților.

 

Te poți aștepta ca dinții tăi să fie mai albi cu 2-4 nuanțe, în urma unei prime ședințe de 15 minute. În cea de a doua vizită la cabinet, se poate ajunge la o schimbare între 5-8 nuanțe mai albi.

 

De asemenea, important de reținut este faptul că limita de albire este susținută de geneticul persoane. Se poate ca dinții tăi să nu poată deveni mai albi de acel prag din cea de a doua ședință, însă medicul stomatolog, în urma controlului, va constata dacă prelungirea tratamentului va fi necesară.

 

Gelurile de albire sunt aplicate după ce țesuturile moi din jurul dinților au fost izolate, astfel încât intră în contact doar cu suprafața dinților și nu afectează. Atunci când este efectuat corect, nu există durere, disconfort sau senzații neplăcute. La sfârșitul tratamentului este posibil doar să simțiti o sensibilitate crescută a dinților, dar nu există motiv de îngrijorare. Aceasta va dispărea în scurt timp.

 

  • Dacă am alte lucrări dentare, pot apela la tratamentul de albire? Se pot albi și aceste lucrări?

Răspunsul la această întrebare este nu, dinții cariați, cu plombe sau lucrările dentare mai complexe, precum coroanele dentare sau implanturile, nu se albesc la fel ca dinții naturali.

albire dentara bacau

 

  • Cât durează albul dinților?

Tratamentul de albire dentară Bacău este o modalitate excelentă care poate oferi strălucire zâmbetului tău. Rezultatul final durează până la câteva luni, însă poate varia în fucție de mulți factori.

 

Principal este stilul de viață, ceea ce faci în viața de zi cu zi are efecte asupra perioadei în care zâmbetul tău se poate bucura de nuanțe de alb, de strălucire și naturalețe, care se divide în: igiena zilnică, alimentele și băuturile pe care le consumați (cafeaua, vinul roșu, sosurile etc) și fumatul.

 

Odată ce optați pentru tratamentul de albire dentară Bacău, ar trebui să fii conștient de contraindicații și de efortul minim pe care trebuie să-l depui pentru a te bucura de un zâmbet strălucitor cât mai mult timp.

 

Igiena dentară nu trebuie ignorată, după realizarea tratamentului de albire. Periajul corect, realizat de două ori pe zi, folosirea aței dentare și respectarea vizitelor regulate la cabinetul medicului stomatolog, sunt elemente care fac ca zâmbetul tău să fie mai alb pentru o perioadă îndelungată de timp.

 

  • Există riscuri ale albirii dentare?

Vom oferi și de această dată un răspuns direct: nu, nu există riscuri în ceea ce privește tratamentul de albire dentară Bacău. Acesta reprezintă o procedură non-invazivă, confortabilă, care se realizează în siguranță, în cabinetul medicului stomatolog. La finalul tratamentului vei simți o sensibilitate crescută a dinților și, de mai puține ori, pacienții pot întâmpina o iritare gingivală. Cu toate acestea, efectele nu sunt dăunătoare sănătății orale și, de asemenea, vor dispărea în scurt timp.

Ți-am oferit răspunsuri la câteva dintre întrebările des căutate despre albire dentară Bacău. Ai alte nelămuriri? Solicită o programare, iar noi te vom ajuta!

 

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.