Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0775 370 876

3 întrebări frecvente despre tratamentul cu albire dentară Bacău

Căutați o modalitate de a vă îmbunătăți zâmbetul și de a vă spori încrederea? Albirea dinților poate fi răspunsul pentru dumneavoastră. Tratamentele de albire sunt disponibile de la medicul dentist sau fără prescripție medicală și vă pot ajuta să obțineți zâmbetul alb și strălucitor pe care vi l-ați dorit întotdeauna.

Cu toate acestea, este important să înțelegeți diferitele opțiuni de albire care vă sunt disponibile și riscurile asociate cu fiecare dintre ele. Această postare pe blog va discuta despre albire dentară Bacău și vă va oferi informații despre cum să alegeți cel mai bun tratament pentru dumneavoastră.

 

Ce este albirea dinților și cum funcționează?

albire dentară Bacău

 

Când oamenii aud cuvintele "albire dentară", se gândesc adesea la metode periculoase de albire care pot dăuna dinților. Adevărul este însă altul: tratamentele moderne de albire a dinților sunt complet sigure și foarte eficiente.

 

Vrei să ai un zâmbet mai alb?

Îl puteți obține cu ajutorul albirii dentare. Este cel mai eficient mod de a îndepărta petele de pe dinți și de a-i face să arate mai strălucitori. Acest lucru se face prin aplicarea unui agent de albire pe suprafața dintelui, care pătrunde în smalț și descompune compușii organici care îți decolorează dinții. În timp, acest proces vă va lumina zâmbetul până când acesta va ajunge la nuanța dorită.

 

Oferim o varietate de produse care vă pot ajuta să vă iluminați zâmbetul, așa că nu mai așteptați! Echipa noastră de profesioniști se va ocupa de toate aspectele implicate pentru a se asigura că veți primi rezultate de calitate la prețuri accesibile. Tot ce avem nevoie de la tine este o singură vizită și îți promitem că după o singură ședință, oamenii nu vor înceta să te complimenteze pentru cât de albi arată dinții tăi! Nu numai că oferă o satisfacție instantanee, dar și beneficii pe termen lung.

 

Cât durează o ședință de albire dentară Bacău?

Dacă luați în considerare albirea dinților, poate vă întrebați cât durează rezultatele. Sesiunile de albire a dinților durează, de obicei, între 30 și 60 de minute, iar rezultatele pot dura câteva luni. Pentru a vă menține zâmbetul mai strălucitor, este important să practicați obiceiuri bune de igienă orală și să evitați alimentele și băuturile care vă pot păta dinții.

albire dentară Bacău

 

Riscurile asociate cu albirea dinților

 

  • Albirea dinților este un tratament de înfrumusețare popular pe care mulți oameni îl folosesc pentru a-și îmbunătăți aspectul. Cu toate acestea, este important să fiți conștienți de riscurile asociate cu albirea dinților înainte de a vă decide să vă supuneți tratamentului.
  • Cele mai tipice efecte adverse sunt o creștere minoră a sensibilității dentare și o ușoară iritație a țesuturilor moi, în special a gingiilor.
  • Primele faze ale terapiei de albire sunt frecvent asociate cu sensibilitatea dentară.
  • Acest tip de disconfort dispare în 1-3 zile de la finalizarea terapiei.
  • Acest lucru este tipic, dar este determinat de o varietate de factori, cum ar fi starea pacientului și tehnica utilizată.
  • Atunci când țesutul dentar moale este expus la peroxizi, acesta se irită sau chiar se pot produce arsuri.
  • Înainte de a aplica soluția de albire pe dinți, medicul dumneavoastră va aplica o substanță protectoare pe gingii atunci când efectuați o albire dentară în cabinet, pentru ca procedura să se realizeze în siguranță și fără disconfort.

Acum cunoști informațiile de care aveai nevoie. Ce rămâne de făcut? Solicită o programare și vino să te cunoaștem! Te vom ajuta pe parcursul călătoriei stomatologică să te bucuri de tratamente realizate în siguranță.

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.