Turism Dentar

Turismul dentar este o industrie la nivel mondial, iar lideri sunt tarile asiatice care au vazut in aceasta nisa salvarea financiara a stomatologiei locale. In Europa, Ungaria si Polonia se practica deja turismul dentar. O data cu intrarea in Uniunea Europeana, Romania a devenit o destinatie interesanta pentru afaceri, calatorii si în acelasi timp, rezolvarea problemelor dentare la preturi mult mai mici si la o calitate similara cu a celorlalte tari europene.

Calitatea tratamentelor stomatologice in Romania este de multe ori chiar superioara celei din tarile mult mai dezvoltate. In ultimii ani s-a investit intens in aparatura performanta, materiale de cea mai buna calitate precum si in cursuri de specializare. In Romania, in functie de procedura, pretul majoritatii tratamentelor poate ajunge sa fie de 4-6 ori mai scazut decat, spre exemplu, in Marea Britanie.

Prin programele de turism dentar pacientii din alte tari, precum si romanii stabiliti in strainatate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoresti din Romania, beneficiind in acelasi timp de un set complet de solutii stomatologice la preturi mult mai atractive decat in tarile din vestul Europei.

Ce trebuie sa faci? Nimic complicat, ne ocupam noi de tot

Pe scurt, tot ce aveti de facut e sa ne trimiteti prin email urmatoarele:
O radiografie dentara (ortopantomografie sau CT) pe baza careia se va face consultul la distanta.

Ulterior noi revenim tot prin intermediul emailului cu urmatoarele:

  • Stabilire plan de tratament (durata).
  • Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic.

Program de lucru

luni
08:00 - 20:00
marți
08:00 - 20:00
miercuri
08:00 - 20:00
joi
08:00 - 20:00
vineri
08:00 - 20:00

Programeaza-te!

Telefoane Clinica
programari@lifedentimplant.ro
office@lifedentimplant.ro

Telefoane Cabinet
programari@lifedentimplant.ro