Estetica Dentara

Un zambet sanatos necesita o atentie continua pentru a mentine toate calitatile sale. El reprezinta cartea noastra de vizita.

Clinica LifeDent Implant va recomanda controlul medical periodic  la 6 luni cu efectuarea unei igienizari dentare pentru a va putea mentine un zambet sanatos si pentru a putea surprinde eventualele afectiuni dentare noi aparute. O carie vizibila, fractura unui unghi dentar, o fisura, inghesuirea dentara, pigmentarea de diverse cauze, toate acestea sunt probleme pe care echipa noastra le poate rezolva, oferindu-va astfel incredere in zambetul dumneavoastra.

  • Tratamentul cariilor si inlocuirea obturatiilor metalice cu obturatii compozite ce redau culoarea dintelui natural
  • Fatetari directe sau indirecte – presupun aplicarea unui strat subtire de material compozit sau ceramica pe suprafata dentara cu scopul repararii micilor defecte coloristice sau de structura. Fatetarea respecta vitalitatea dintelui, slefuirea fiind minim sau non-invaziva.
  • Coroane integral ceramice ce refac distructii mari dentare. Coroana integral ceramica este extrem de biocompatibila si extrem de fizionomica.
  • Albiri dentare-utilizand geluri de albire profesionala

Program de lucru

luni
08:00 - 20:00
marți
08:00 - 20:00
miercuri
08:00 - 20:00
joi
08:00 - 20:00
vineri
08:00 - 20:00

Programeaza-te!

Telefoane Clinica
programari@lifedentimplant.ro
office@lifedentimplant.ro

Telefoane Cabinet
programari@lifedentimplant.ro