Prima vizita

Prima vizita la stomatolog, Asociatia Americana de Stomatologie Pediatrica este de parere ca trebuie sa se faca in jurul varstei de 1 an sau la maxim 6 luni de la aparitia primulul dinte.

Deasemenea, aceasta este si recomandarea noastra. Cu ocazia primei vizite, medicul pedodont poate verifica daca exista semne precoce de tulburari de dezvoltare, poate ajuta parintii cu sfaturi in privinta masurilor de igiena si profilaxie dentara ce pot fi desfasurate acasa sau ulterior in cabinetul stomatologic. Totusi cea mai importanta realizare a primei intalniri intre micul pacient si stomatolog este familiarizarea, acomodarea copilului cu cabinetul de medicina dentara si oferirea unui ambient cat mai placut. Noi dispunem de acest ambient care ii poate invinge copilului tau teama de a merge la un cabinet de stomatologie.

Noi, dispunem  in interiorul departamentului de stomatologie copii de o echipa specializata capabila sa ofere tuturor copiilor  sansa de a beneficia de tratamentele noastre stomatologice.

Din nefericire, in cele mai multe cazuri copiii asociaza involuntar tratamentele stomatologice cu frica, suferinta si tortura.

Program de lucru

luni
08:00 - 20:00
marți
08:00 - 20:00
miercuri
08:00 - 20:00
joi
08:00 - 20:00
vineri
08:00 - 20:00

Programeaza-te!

Telefoane Clinica
programari@lifedentimplant.ro
office@lifedentimplant.ro

Telefoane Cabinet
programari@lifedentimplant.ro