Implantologie si Chirurgie dentara

Clinica LifeDent Implant dispune de cabinete moderne, dotate cu aparatura de inalta performanta, unde specialistii in implantologie si chirurgie Oro-Maxilo-Faciala vor putea oferi pacientilor cele mai sigure si calitative servicii.

  • Implanturi dentare
  • Extractii molari de minte erupti/inclusi
  • Extractii dentare si resturi radiculare
  • Rezectii apicale
  • Regularizari creste edentate in vederea protezarii
  • Augmentare osoasa (refacerea defectelor osoase)

IMPLANT DENTAR Bacau este o piesa de titan, cel mai adesea sub forma unui surub care are rolul de a inlocui radacina unui dinte natural lipsa in cavitatea bucala. Implanturile dentare reprezinta cea mai buna solutie de tratament pentru lipsa dintilor de pe arcadele dentare.

Implanturile se vor insera printr o interventie chirurgicala in os (maxilar/mandibula) pentru a crea o baza pe care va fi construita o lucrare protetica (noul dinte). Baza acestei interventii  chirurgicale este data de procesul biologic numit osteointegrare, in care materialele din care sunt confectionate implanturile dentare, precum titaniul, formeaza o legatura intima cu osul alveolar, inlocuind practic radacina naturala a dintelui.

IMPLANTUL DENTAR – Solutia perfecta!

Spre deosebire de lucrarile protetice fixe sau mobile, utilizate in trecut ca si solutie pentru inlocuirea dintilor lipsa, implanturile nu sunt mobile si nu afecteaza dintii sanatosi, nefiind nevoie de slefuirea lor.

IMPLANT DENTAR Bacau –  Rezolvarea ideala!

Implantul este pozitionat in os si nu se sprijina pe dintii naturali. Pentru inserarea unui implant dentar ,calitatea osului este foarte importanta

INTERVENTIA CHIRURGICALA  se realizeaza sub anestezie locala, fiind un procedeu relativ facil si nedureros. Uneori este necesara realizarea unei aditii osoase (cand osul nu este suficient). Pentru aceasta procedura se utilizeaza bio-os, os mineral, membrane de colagen, toate de cea mai buna calitate si biocompatibile cu organismul nostru. Aceasta manopera o folosim si pentru sinus lift.

PROCESUL DE VINDECARE – dupa inserarea implantului dentar in os, acesta ramane acoperit de gingie timp de 3-6 luni, perioada in care se realizeaza in mod natural integrarea implantului in os.

REALIZAREA LUCRARII PROTETICE – dupa 3-6 luni se poate trece la efectuarea coroanei pe implant. Toti pacientii supusi interventiilor chirurgicale de inserare a implantului in clinica noastra sunt vazuti obligatoriu a doua zi (sau chiar in aceeasi zi daca este cazul) de catre medicul dentist.

Contacteaza medicii LifeDent Implant pentru mai multe informatii referitoare la implant dentar Bacau!

Program de lucru

luni
08:00 - 20:00
marți
08:00 - 20:00
miercuri
08:00 - 20:00
joi
08:00 - 20:00
vineri
08:00 - 20:00

Programeaza-te!

Telefoane Clinica
programari@lifedentimplant.ro
office@lifedentimplant.ro

Telefoane Cabinet
programari@lifedentimplant.ro