Bijuterii dentare (Skyce Dentar)

Bijuteria dentara este o decoratiune speciala, de exemplu un diamant sau alta piatra pretioasa sau semipretioasa, care poate fi atasata pe dinte avand un scop pur estetic. Aceasta bijuterie se aplica pe dinti sanatosi, fiind, de regula, preferati dintii frontali, intrucat sunt cei mai vizibili.

Procedura de aplicare este simpla, neinvaziva si dureaza  doar cateva minute. Nu este dureroasa si nu necesita anestezie.

Medicul stomatolog incepe procedura cu un control si o igienizare completa, inlaturand resturile de alimente sau placa bacteriana prin intermediul unui periaj profesional. Acesta va verifica, de asemenea, starea dintelui, asigurandu-se ca nu este deteriorat si permite atasarea unei bijuterii.

Ulterior este aplicat un adeziv numit bonding, apoi bijuteria, si se trece la ultima etapa-intarirea adezivului cu ajutorul lampii speciale de fotopolimerizare. Procedura nu are niciun fel de efecte negative asupra structurii dintelui.

Medicul stomatolog va va oferi toate detalile cu privire la modul de ingrijire a bijuteriilor dentare, rezistenta in timp a acestora fiind conditionate si de o igiena orala corespunzatoare.

Program de lucru

luni
08:00 - 20:00
marți
08:00 - 20:00
miercuri
08:00 - 20:00
joi
08:00 - 20:00
vineri
08:00 - 20:00

Programeaza-te!

Telefoane Clinica
programari@lifedentimplant.ro
office@lifedentimplant.ro

Telefoane Cabinet
programari@lifedentimplant.ro