Albirea dintilor

Albire dentara

Clinica LifeDent Implant utilizeaza geluri de albire pentru albirea profesionala a dintilor.

Avantajele albirii profesionale

  • Capacitate mai mare de albire

Spre deosebire de procedurile de albire a dintilor acasa, albirea profesionala poate imbunatati in mod semnificativ culoarea dintilor. Pasta de dinti, apa de gura sau remediile casnice pot trata doar suprafata dintilor. Cu toate acestea, tratamentul profesional intra adanc in dinti pentru a elimina chiar si petele profunde.

  • Rezultate de lunga durata

Tratamentul profesional iti permite sa iti pastrezi albul perlat stralucitor pentru o perioada mult mai lunga de timp. O singura sedinta de albire va deschide considerabil nuanta dintilor, cu rezultate durabile.

  • Sensibilitate dentara redusa

Utilizarea de benzi si truse de albire neprofesionale poate eroda smaltul dintilor si poate duce la sensibilitatea gingiei si a dintilor. Tratamentul profesional, pe de alta parte, scade acest risc, deoarece medicii stomatologi experimentati sunt bine pregatiti si echipati pentru a trata dintii in conditii de maxima siguranta.

  • Procedura mai confortabila

Daca tocmai ai urmat un tratament stomatologic, cum ar fi tratamentul protetic de realizare a unei punti dentare sau de obturatie dentara, albirea profesionala a dintilor poate perfectiona rezultatul estetic. In plus, poti ajuta pur si simplu dintele afectat pentru a se armoniza cu restul.

  • Rezultate ce iti confera incredere

Dintii albi frumosi te fac mai increzator si zambesti mai mult. Acest lucru iti ofera o perspectiva complet noua a vietii si te face sa te simti grozav.

Pe scurt, albirea dintilor de catre profesionistii domeniului stomatologic te poate ajuta sa obtii rezultatele corect, in siguranta si cu o durabilitate mai mare. Procesul este mult mai facil si te poti bucura la final de increderea ta proaspat obtinuta.

Program de lucru

luni
08:00 - 20:00
marți
08:00 - 20:00
miercuri
08:00 - 20:00
joi
08:00 - 20:00
vineri
08:00 - 20:00

Programeaza-te!

Telefoane Clinica
programari@lifedentimplant.ro
office@lifedentimplant.ro

Telefoane Cabinet
programari@lifedentimplant.ro