Estetica dentara

De ce este estetica dentara atat de importanta? Este important sa intelegi relatia dintre sanatatea orala si sanatatea generala a organismului. Cercetarile medicale au analizat modul in care dintii afecteaza starea de sanatate a organismului, dar si cum starea generala de sanatate afecteaza sanatatea orala.

De asemenea, profesionistii domeniului stomatologic studiaza modul in care aspectul zambetului afecteaza sanatatea emotionala. Dintii nu sunt doar elemente ce asigura masticatia, ci sunt si o componenta critica atat a comunicarii tale verbale, cat si a celei non-verbale, oglinda si cartea ta de vizita.

Cand ai o sanatate orala buna si un bun echilibru facial, te vezi binecuvantat de sanatatea si aspectul tau. Cand simti ca prezinti cea mai buna versiune a ta in lume, te ingrijesti si mai bine de tine, pentru ca incepi sa intelegi diferenta si cat de mult iti sporeste increderea in tine. Cand ai dinti sanatosi si frumosi, acest fapt iti permite sa te exprimi lumii.

Clinica LifeDent Implant recomanda consultul stomatologic periodic, odata la 6 luni, cu efectuarea unei igienizari dentare, nu doar pentru a putea mentine sanatatea orala si pentru a putea surprinde eventualele afectiuni dentare nou aparute, dar si pentru un zambet minunat.

O carie vizibila, o fractura dentara, o fisura, inghesuirea dentara, pigmentarea din diverse cauze, toate acestea sunt probleme pe care echipa noastra le poate rezolva, oferindu-ti astfel incredere in zambetul tau.

Pacientii clinicii noastre beneficiaza de tratamente moderne de estetica dentara:

 • Inlocuirea obturatiilor metalice cu obturatii compozite
 • Fatetari directe sau indirecte
 • Coroane integral ceramice ce refac distructii mari dentare
 • Albire dentara

Inlocuirea obturatiilor metalice cu obturatii fizionomice, compozite

Tipuri de restaurari dentare a dintilor afectati de carii:

 • Obturatie fizionomica, compozita

Acest tip de umplutura este rapida, simpla si are o culoare ce se potriveste perfect cu dintii. Specialistii nostri depun eforturi si in crearea unui aspect al obturatiei identic natural. Aceasta inseamna ca dintele tratat va arata ca si cum nu ar fi plombat si va fi complet functional.

 • Inlay & Onlay

Daca partea lipsa a dintelui nu poate fi inlocuita prin plombare, deoarece cantitatea existenta de dentina nu este suficienta sau cavitatea reprezinta un pericol pentru dintele vecin, atunci se recomanda restaurarea prin inlay/ onlay.

Material de obturare

Specialistii clinicii noastre realizeaza, de regula, obturatii dentare folosind material compozit. Acesta este alcatuit din mai multe componente, pentru a se potrivi cu culoarea originala a dintilor pacientului. Prin urmare, aceasta nu este o simpla obturatie alba, ci un amestec de materiale de obturatie de diferite culori.

Nu folosim amalgam, iar medicii nostri stomatologi sugereaza eliminarea si inlocuirea acestor tipuri de obturatii vechi cu cele compozite.

Avantajele obturatiei fizionomice compozite

 • este realizata cu materiale nealergice;
 • poate fi incarcata imediat;
 • poate avea orice nuanta de alb, pentru a se potrivi exact cu nuanta dintilor;
 • suprafata sa este rezistenta la abraziune;
 • isi schimba culoarea odata cu dintii;
 • se potriveste perfect cu smaltul dintilor;
 • durata sa de viata este mult mai extinsa decat a obturatiilor clasice.

Clinica LifeDent Implant este aici pentru tine, cu solutii moderne si sigure de infrumusetare a zambetului tau!

Program de lucru

luni
08:00 - 20:00
marți
08:00 - 20:00
miercuri
08:00 - 20:00
joi
08:00 - 20:00
vineri
08:00 - 20:00

Programeaza-te!

Telefoane Clinica
programari@lifedentimplant.ro
office@lifedentimplant.ro

Telefoane Cabinet
programari@lifedentimplant.ro