Microscopul dentar

Clinica Life Dent implant, din dorinta de perfectionare continua a introdus tehnici moderne de tratament endodontic si anume ENDODONTIA SUB MICROSCOP.

Tratamentul endodontic efectuat cu ajutorul microscopului endodontic este in prezent cel mai complex mod de lucru in endodontie.

AVANTAJELE MICROSCOPULUI DENTAR

  • identificarea canalelor suplimentare
  • identificarea orificiilor de intrare in canale
  • refacerea tratamentelor de canal incorecte
  • vizualizarea si indepartarea acelor rupte de pe canal
  • detectarea fracturilor radiculare

TRATAMENTUL SUB MICROSCOP aduce mult mai multa siguranta pe termen lung canalului radicular si este un procedeu complex care ajuta medicul endodont sa asigure un succes mult mai mare tratamentului fata de interventia clasica.

Procedura tratamentului cu DIGA: Reprezinta standardul actual al tratamentului endodontic, asigurand astfel sansele de reusita si succesul tratamentului realizat corect. Utilizarea digii ne permite izolarea foarte buna a dintelui pe care il vom trata in felul acesta, si se vor elimina foarte multe probleme si riscuri de contaminare ce pot aparea. Izolarea se realizeaza prin folosirea unei membrane speciale, de unica folosinta, care este perforata in dreptul dintelui pe care se lucreaza, asigurand un maxim de vizibilitate.

Program de lucru

luni
08:00 - 20:00
marți
08:00 - 20:00
miercuri
08:00 - 20:00
joi
08:00 - 20:00
vineri
08:00 - 20:00

Programeaza-te!

Telefoane Clinica
programari@lifedentimplant.ro
office@lifedentimplant.ro

Telefoane Cabinet
programari@lifedentimplant.ro